Om ammevejlederuddannelsen

Om ammevejlederuddannelsen


Ammevejlederuddannelsen afholdes af Elisa Luna, ammespecialist og IBCLC og Astrid Givard, doula, coach og ammevejleder.
Tilsammen har vi over 10 års erfaring med at støtte og vejlede nye familier, og vi har vejledt og hjulpet flere hundrede kvinder.
Foruden faglig viden, har Astrid og Elisa også personlig erfaring med amning og har ammet hhv. fire og to børn.

Historien bag vores samarbejde
For et par år siden mødte vi hinanden i en lille privat børnehave, hvor vores to jævnaldrende børn gik sammen. Vi begyndte at følge hinanden på de sociale medier og snakkede sammen, hver gang vi mødtes i børnehaven. Flere spurgte os, om det ikke var træls at have en konkurrent så tæt på, men ingen af os følte os som konkurrenter, nærmere kolleger. Endelig en kollega tæt på! Da Astrid fødte sit 5. barn, drillede amningen, og Elisa hjalp og støttede, så det kom til at køre, og på den måde lærte vi hinanden meget bedre at kende.

Vi talte mere og mere om vores fælles passion – AMNING!
Vi begyndte at drømme sammen. Hvordan kunne vi hjælpe endnu flere familier, når vi ikke havde tid til mere? Hvordan kunne vi skabe større sammenhold og flere kolleger? En dag stod det klart – vi ville udbrede vores viden og erfaring, så mange mange flere familier landet over kunne få den rette støtte, fri for forældede råd og myter.
Vi har gennemført ammevejlederuddannelsen tre gange nu, og det stopper aldrig med at være virkelig fedt at sende endnu flere ammevejledere ud i verden.

ammevejlederuddannelsen

Book din plads her

Udtalelse

Laura Karlsson

Tak for et fantastisk kursus i går. Elsker jeres drive og måde at formidle på. Man bliver pumpet med viden, og I holder ikke tilbage. Det er så empowering, at I bare giver ud af alt I har. Yees!

Man får ikke kun en værktøjskasse, men den bliver proppet med værktøjer. Så fedt.

Eneste ulempe ved Basis ammeuddannelse er, at man har lyst til at lære mere og mere. Så tak for den super fede oplevelse med så mange aha-oplevelser.

Udtalelse

Laura Karlsson

Din Fødselsterapeut

Kontakt os på

Info@blivammevejleder.dk

Uddannelsen afholdes i

København d. 24/10-20

Aarhus d. 8/11-20

Følg med på Instagram

Copyright © All Rights Reserved.